Avoimet työpaikat

Tule meille töihin!

Miltä kuulostaisi työ turvallisuusalan mielenkiintoisimmassa yrityksessä? Jos koet olevasi kiinnostunut turvallisuusalasta ja ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden, hae mukaan joukkoomme!

Etsimme jatkuvasti turvallisuusalan ammattilaisia, jotka osaavat ratkoa eteen tulevia haasteita sekä työkavereiden kanssa että itsenäisesti. Sinun osaamisesi kehittäminen ja työhyvinvointisi ovat meille tärkeitä asioita.

Hyppää siis Prevent 360:n matkaan!

tai lähetä meille avoin hakemus.

 

Katso myös AVARN Securityn avoimet työpaikat

Olemme yhdistymässä AVARN Securityn kanssa. Vielä tässä vaiheessa avoimia paikkoja ilmoitetaan kummankin yhtiön sivuilla.

Meitä on jo 1500

Turvallisuusala tarvitsee monipuolisia ammattilaisia: vartijoista taloushallinnon tekijöihin ja IT-asiantuntijoista suunnittelijoihin. Tarjoamme sinulle työtä Espoon pääkonttorin lisäksi eri puolella Suomea.

Paikkoja osaajille

Arvostamme sinussa monipuolista turvallisuusosaamista, asiakaspalvelutaitoa ja aitoa halua kehittyä.

Asiakastoimialat

Sen sijaan, että keskittyisimme vain muutamaan toimialaan, palvelemme asiakkaita laidasta laitaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme rakentamaan jokaisella asiakkaalle juuri hänelle sopivimman kokonaisuuden keräämämme monipuolisen kokemuksen pohjalta.

Lue lisää

Prevent 360 yrityksenä

Prevent 360 syntyi vuodenvaihteessa, kun Intera Partnersin hallinnoimat rahastot ostivat ISS Security Oy:n tukeakseen yrityksen kehitystä turvallisuusalan edelläkävijäksi. Rakennamme palvelu- ja ratkaisuvalikoimastamme tehokkaan kokonaisturvallisuusratkaisun liiketoimintasi häiriöttömyyden varmistamiseksi.

Lue lisää