Avoin hakemus

Lähetä avoin hakemus

Tuntuuko sinusta, että Prevent 360 olisi kiinnostava työpaikka juuri sinulle? Vaikka et juuri nyt löytäisi meiltä sopivaa pestiä, voit lähettää avoimen hakemuksen. Se säilyy järjestelmässämme kuusi kuukautta.

Kerro meille osaamisestasi. Kerro myös, millaisesta työtehtävästä ja minkä pituisesta työsuhteesta olet kiinnostunut. Entä millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä.

Meitä on jo 1500

Turvallisuusala tarvitsee monipuolisia ammattilaisia: vartijoista taloushallinnon tekijöihin ja IT-asiantuntijoista suunnittelijoihin. Tarjoamme sinulle työtä Espoon pääkonttorin lisäksi eri puolella Suomea.

Paikkoja osaajille

Arvostamme sinussa monipuolista turvallisuusosaamista, asiakaspalvelutaitoa ja aitoa halua kehittyä.

Asiakastoimialat

Sen sijaan, että keskittyisimme vain muutamaan toimialaan, palvelemme asiakkaita laidasta laitaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme rakentamaan jokaisella asiakkaalle juuri hänelle sopivimman kokonaisuuden keräämämme monipuolisen kokemuksen pohjalta.

Lue lisää

Prevent 360 yrityksenä

Prevent 360 syntyi vuodenvaihteessa, kun Intera Partnersin hallinnoimat rahastot ostivat ISS Security Oy:n tukeakseen yrityksen kehitystä turvallisuusalan edelläkävijäksi. Rakennamme palvelu- ja ratkaisuvalikoimastamme tehokkaan kokonaisturvallisuusratkaisun liiketoimintasi häiriöttömyyden varmistamiseksi.

Lue lisää