Evästeet ja yksityisyys

Tietosuojaseloste
Me Prevent 360:llä suhtaudumme ihmisen yksityisyyden suojan vaalimiseen hyvin vakavasti ja lähdemme toiminnassamme siitä, että verkkoviestintä voidaan toteuttaa kansalaisten yksityisyyttä kunnioittaen. Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kertoa verkkoviestinnässä noudattamistamme yksityisyydensuojakäytännöistä. Pyydämme, että luet selosteen huolellisesti.

Tiedon kerääminen ja käyttö
Prevent 360 ei kerää henkilötietoja näiden internetsivujen käyttäjistä. Poikkeuksena tästä ovat kuitenkin Prevent 360:n käyttöön vapaaehtoisesti luovutetut henkilötiedot. Tällä tarkoitetaan sinua koskevia tietoja, jotka olet kirjannut yhteydenottolomakkeellemme antaessasi palautetta tai pyytäessäsi lisätietoja. Vastaamme tiedusteluihisi sähköpostitse käyttämällä sinulta saamaamme sähköpostiosoitetta. Lisäksi saatamme käyttää yhteystietojasi tiedottaaksemme järjestämistämme esittelytilaisuuksista ja tarjoamistamme uusista palveluista. Käytämme henkilötietojasi tällaiseen suoramarkkinointiin kuitenkin vain siinä tapauksessa, että olet antanut tähän suostumuksesi. Emme käytä sinua koskevia tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen ilman ennalta antamaasi suostumusta.

Prevent 360 ei jaa sinua koskevaa tietoa kolmansien osapuolten, kuten esimerkiksi mainonta- tai suoramarkkinointiyritysten, kanssa ilman nimenomaista lupaa tai mikäli sovellettava lainsäädäntö ei siihen velvoita.

Mikäli et jossakin vaiheessa enää halua meidän säilyttävän tai käyttävän henkilötietojasi tai haluaisit saada kopion tiedoistasi tai päivittää tai korjata niitä, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä. Poistamme antamasi tiedot rekisteristämme tai korjaamme ne lain edellyttämällä tavalla.

Mitä ovat evästeet?
Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat tietokoneellesi tai puhelimeesi käyttäessäsi sivujamme. Kun vierailet seuraavan kerran sivuillamme, tiedostoon sisällytetty tieto saatetaan lähettää näille sivuille, jotta ne voivat tunnistaa tietokoneesi tai mobiililaitteesi.

Miksi Prevent 360 käyttää evästeitä?

Paremmin toimivammat internetsivut
Evästeet varmistavat, että sivut toimivat oikein. Evästeiden käytön ansiosta vältyt esimerkiksi syöttämästä samoja tietoja tai vastaanottamasta samoja tietoja useammin kuin kerran, kun vierailet sivuilla uudelleen. Evästeet tekevät sivuilla käynnin helpommaksi.

Internetsivujen parantaminen
Evästeillä pystymme parantamaan ja kehittämään sivujamme.  Keräämme käyttämästäsi selaimesta tiettyjä standarditietoja jokaisesta sivusta, jolla vierailet. Tämä tieto kertoo meille, mitkä osiot sivuillamme ovat usein käytössä tai ovat suosituimpia ja mitkä osiot ovat vähemmällä käytöllä. Tällä voimme varmistaa sen, että tieto jota eniten haetaan, on helposti löydettävissä.  Kaikki sivumme ovat hyvin suojattuja. Evästeet eivät altista tietokonettasi tai mobiililaitettasi vaaralle.

Mitä evästeitä Prevent 360 käyttää?

Seurantaevästeet
Seurantaeväste on tallennettu tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, jotta voimme tunnistaa laitteesi seuraavan kerran, kun vierailet sivuillamme. Meillä on käytössä kahdenlaisia evästeitä: istuntokohtaiset evästeet ja pysyvät evästeet. Istuntokohtainen eväste kertoo meille, millä sivuistamme olet vieraillut. Pysyvä eväste auttaa meitä tunnistamaan tietokoneesi tai mobiililaitteesi, jos vierailet uudemman kerran sivuillamme.

Analysointityökalu
Sivuillamme käytetään mm. AddThis-, Facebook- ja Google-yhtiöiden evästeitä. Käyttämämme evästeet auttavat meitä parantamaan ja kehittämään sivujamme.

Linkit
Näillä sivuilla on linkkejä muiden kuin Prevent 360:n ylläpitämiin internetsivuihin. Huomaathan, että tämä tietosuojaseloste koskee yksinomaan näille sivuille koottua tietoa. Emme ole siis vastuussa muiden ylläpitämien sivujen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä. Vieraillessasi eri palveluntarjoajien sivuilla sinun tulee tutustua kuidenkin nimenomaisten sivujen tietosuojaselosteeseen, ennen kuin annat itsestäsi mitään tietoja. Sinun on myös syytä ottaa huomioon, että eri sivujen käyttöehdoissa mainittavat käyttäjän oikeudet, vastuut ja velvollisuudet vaihtelevat suuresti.

Henkilötietojen turvaaminen
Prevent 360 on sitoutunut suojaamaan internetsivujensa käyttäjien yksityisyyttä. Siksi pyrimme estämään luvattoman pääsyn verkossa keräämiimme henkilötietoihin, niiden sopimattoman käytön sekä mahdollisen epätarkkuuden. Prevent 360 suojaa asiakkaittensa henkilötietoja kaikin asianmukaisin turvatoimenpitein sekä fyysisin, elektronisin ja menettelyllisin suojakeinoin.

Vastuuvapautus
Prevent 360, sen johto, työntekijät tai edustajat eivät ole missään tapauksessa vastuussa minkäänlaisista mahdollisista menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat tämän tietoturvaselosteen ja/tai suostumuksesi mukaisesta henkilötietojen käytöstä ja/tai levittämisestä tai jotka liittyvät henkilötietojen käyttöön ja/tai levittämiseen.

Tietosuojaselosteen päivittäminen
Prevent 360 pidättää itsellään oikeuden tarkistaa ja muuttaa tämän tietosuojaselosteen sisältöä koska tahansa. Kun vierailet internetsivuillamme, sinun tulee tarkistaa myös tietosuojaa koskevat tiedot mahdollisten muutosten varalta säännöllisesti.

Rekisteriseloste
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot
    Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy
    Riihitontuntie 7 D
    02200 Espoo
    Vaihde 010 443 6000
  2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Prevent 360 vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin
    Vaihde 010 443 6000
  3. Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä tai ryhmistä ja näihin liittyvistä tiedoista tai tietoryhmistä
    Kyseessä on Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy:n markkinointirekisteri.
    Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
    etunimi
    sukunimi
    sähköpostiosoite
    yritys
    osoite
    puhelinnumero
    yritys
    toimenkuva
  4. Mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan ja siirretäänkö tietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelleTietoja käytetään asiakkuuksien kehittämiseen, uutiskirjeisiin, Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy:n markkinoinnin kohdistamiseen. Asiakastietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle tai Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
  5. Kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista.
    Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy säilyttää tiedot luottamuksellisina. Ulkopuolisilla ei ole pääsyä rekisteriin. Rekisteriä säilytetään yrityksen itse operoimalla palvelimella.

Lisätietoja henkilötietolaista Finlex-sivulta.

Asiakastoimialat

Sen sijaan, että keskittyisimme vain muutamaan toimialaan, palvelemme asiakkaita laidasta laitaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme rakentamaan jokaisella asiakkaalle juuri hänelle sopivimman kokonaisuuden keräämämme monipuolisen kokemuksen pohjalta.

Lue lisää

Prevent 360 yrityksenä

Prevent 360 syntyi vuodenvaihteessa, kun Intera Partnersin hallinnoimat rahastot ostivat ISS Security Oy:n tukeakseen yrityksen kehitystä turvallisuusalan edelläkävijäksi. Rakennamme palvelu- ja ratkaisuvalikoimastamme tehokkaan kokonaisturvallisuusratkaisun liiketoimintasi häiriöttömyyden varmistamiseksi.

Lue lisää

Otsikko Tähän

Meille jokainen asiakas on yksilö. Myös asiakkaan tarpeet ovat yksilöllisiä. Tästä syystä rakennamme kullekin asiakkaalle
juuri hänelle räätälöidyn palvelukokonaisuuden. Olemme myös ainoa toimija, jolta asiakas saa kaikki turvallisuuteen ja
liiketoimintansa turvaamiseen liittyvät palvelut ja ratkaisut saman katon alta. Turvatarpeeseen liittyvän konsultoinnin ja strategian.
Turvatekniikan ja digitaaliset palvelut. Vartijan tai useamman. Yhtenä saumattomana ja kustannustehokkaana kokonaisuutena.

Vartiointipalvelut

Vartijan työssä korostuu turvallisuuden lisäksi myös asiakaspalvelu. Hyvä vartija viestii ympäristöönsä jämäkkyyttä ja varmuutta. Saat yrityksellesi vartiointikokonaisuuden, joka hyödyntää uusimpia teknologioita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kysy Lisää

Turvatekniikka

Tarjoamme yrityksellesi erilaisia järjestelmiä, joilla voidaan luoda kokonaisvaltainen tilannekuva turvallisuudesta ja päättää jatkotoimista. Me huolehdimme puolestasi laitteiden toimivuudesta ja niiden käytöstä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kysy Lisää

Etäpalvelut

Etäkäyttöpalveluiden avulla voimme olla aina läsnä sellaisissa paikoissa, joissa jatkuvaa fyysistä läsnäoloa ei tarvita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kysy Lisää

Turvallisuusjohtaminen

Turvallisuusjohtamisen asiantuntijamme voi tehdä esimerkiksi kartoitus- ja kehitystehtäviä. Tämä vapauttaa yrityksesi vastuuhenkilöt keskittymään omaan ydintoimintaansa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kysy Lisää