Hälytyskeskuspalvelut

Toimimme nopeasti ja tilanteen mukaan

”Turvallisuusala elää nopeaa muutosta, ja olemme aivan kärjessä turvallisuustekniikan hyödyntämisessä. Luomme, kehitämme ja tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaiset turvallisuusratkaisut. Tuotamme palvelut itse vartioinnista tiedonsiirtoyhteyksiin.

Etäpalvelut lisäävät turvallisuutta ja säästävät kustannuksia. Hälytyksen tultua otamme tilanteen välittömästi hallintaan. Monet tapahtumat pystymme hoitamaan alusta loppuun etänä. Paikalle ei välttämättä tarvitse lähettää vartijaa, jos esimerkiksi kuvan perusteella havaitsemme hälytyksen olevan aiheeton.

Teknologia ja tekoäly mahdollistavat monien töiden siirtämisen ihmiseltä koneen hoidettaviksi. Alati kehittyvän teknologian avulla pystymme valvomaan samanaikaisesti useita kameroita, ilmaisimia ja järjestelmiä sekä yhdistelemään niistä saamiamme tietoja. Kone huomaa ja reagoi heti, mikäli meneillään on jotakin epätavallista.

Iloitsen joka päivä siitä, että hälytyskeskuksemme työntekijät ovat todella asiantuntevia ja hallitsevat sekä tekniikan että asiakaspalvelun. Jokaisella on laaja osaaminen, ja päivystäjämme pystyvät myös lennosta huomaamaan, kehittämään ja korjaamaan asioita.”

Pekka Uutela, palvelupäällikkö

 

Hälytyskeskuksemme valvoo joka hetki

Hälytyskeskuksemme ammattilaiset palvelevat ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
Käsittelemme hälytykset välittömästi ja yhdessä asiakkaidemme kanssa laadittujen toimenpideohjeiden mukaisesti.

Kehitämme turvallisuusratkaisuja entistä kustannustehokkaimmiksi ja raportoimme niistä säännöllisesti ja monipuolisesti asiakkaidemme toiveiden mukaan.

Hälytyskeskuksemme on Finanssiala ry:n hyväksymä, ja se on standardoitu tiukkojen yleiseurooppalaisten vaatimusten mukaisesti.

Ota meihin yhteyttä

Täytämme yrityksesi tarpeet ja räätälöimme palvelumme toiveidesi mukaisesti. Kun yrityksesi turvallisuustaso kaipaa kohennusta, ota meihin yhteyttä: myynti@prevent360.fi ja asiakaspalvelu 010 443 6110.

Asiakastoimialat

Sen sijaan, että keskittyisimme vain muutamaan toimialaan, palvelemme asiakkaita laidasta laitaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme rakentamaan jokaisella asiakkaalle juuri hänelle sopivimman kokonaisuuden keräämämme monipuolisen kokemuksen pohjalta.

Lue lisää

Prevent 360 yrityksenä

Prevent 360 syntyi vuodenvaihteessa, kun Intera Partnersin hallinnoimat rahastot ostivat ISS Security Oy:n tukeakseen yrityksen kehitystä turvallisuusalan edelläkävijäksi. Rakennamme palvelu- ja ratkaisuvalikoimastamme tehokkaan kokonaisturvallisuusratkaisun liiketoimintasi häiriöttömyyden varmistamiseksi.

Lue lisää

TURVALLISUUSPALVELUJA JOKAISEEN TARPEESEEN

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi turvallisuuteen ja liiketoiminnan turvaamiseen liittyvät palvelut ja ratkaisut. Prevent 360 on kotimainen toimija, joka tarjoaa saumattomana ja kustannustehokkaana kokonaisuutena turvatarpeeseen liittyvän konsultoinnin ja strategian, turvatekniikan ja digitaaliset palvelut – sekä tietenkin vartijat kaikkiin tilanteisiin ja tapahtumiin.

Vartiointipalvelut

Vartijan työssä korostuu turvallisuuden lisäksi myös asiakaspalvelu. Hyvä vartija viestii ympäristöönsä jämäkkyyttä ja varmuutta. Saat yrityksellesi vartiointikokonaisuuden, joka hyödyntää uusimpia teknologioita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Turvatekniikka

Tarjoamme yrityksellesi erilaisia järjestelmiä, joilla voidaan luoda kokonaisvaltainen tilannekuva turvallisuudesta ja päättää jatkotoimista. Me huolehdimme puolestasi laitteiden toimivuudesta ja niiden käytöstä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Etäpalvelut

Etäkäyttöpalveluiden avulla voimme olla aina läsnä sellaisissa paikoissa, joissa jatkuvaa fyysistä läsnäoloa ei tarvita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Turvallisuusjohtaminen

Turvallisuusjohtamisen asiantuntijamme voi tehdä esimerkiksi kartoitus- ja kehitystehtäviä. Tämä vapauttaa yrityksesi vastuuhenkilöt keskittymään omaan ydintoimintaansa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ