Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

 1. Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot
  Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy
  Riihitontuntie 7 D
  02200 Espoo
  Vaihde 010 443 6000

 2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
  Prevent 360 vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin
  Vaihde 010 443 6000

 3. Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä tai ryhmistä ja näihin liittyvistä tiedoista tai tietoryhmistä
  Kyseessä on Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy:n markkinointirekisteri.
  Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
  etunimi
  sukunimi
  sähköpostiosoite
  yritys
  osoite
  puhelinnumero
  yritys
  toimenkuva

 4. Mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan ja siirretäänkö tietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
  Tietoja käytetään asiakkuuksien kehittämiseen, uutiskirjeisiin, Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy:n markkinoinnin kohdistamiseen. Asiakastietoja ei luovuteta ulkopuoliselle taholle tai Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 5. Kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista.
  Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy säilyttää tiedot luottamuksellisina. Ulkopuolisilla ei ole pääsyä rekisteriin. Rekisteriä säilytetään yrityksen itse operoimalla palvelimella.

Lisätietoja henkilötietolaista Finlex-sivulta.

Asiakastoimialat

Sen sijaan, että keskittyisimme vain muutamaan toimialaan, palvelemme asiakkaita laidasta laitaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme rakentamaan jokaisella asiakkaalle juuri hänelle sopivimman kokonaisuuden keräämämme monipuolisen kokemuksen pohjalta.

Lue lisää

Prevent 360 yrityksenä

Prevent 360 syntyi vuodenvaihteessa, kun Intera Partnersin hallinnoimat rahastot ostivat ISS Security Oy:n tukeakseen yrityksen kehitystä turvallisuusalan edelläkävijäksi. Rakennamme palvelu- ja ratkaisuvalikoimastamme tehokkaan kokonaisturvallisuusratkaisun liiketoimintasi häiriöttömyyden varmistamiseksi.

Lue lisää

TURVALLISUUSPALVELUJA JOKAISEEN TARPEESEEN

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi turvallisuuteen ja liiketoiminnan turvaamiseen liittyvät palvelut ja ratkaisut. Prevent 360 on kotimainen toimija, joka tarjoaa saumattomana ja kustannustehokkaana kokonaisuutena turvatarpeeseen liittyvän konsultoinnin ja strategian, turvatekniikan ja digitaaliset palvelut – sekä tietenkin vartijat kaikkiin tilanteisiin ja tapahtumiin.

Vartiointipalvelut

Vartijan työssä korostuu turvallisuuden lisäksi myös asiakaspalvelu. Hyvä vartija viestii ympäristöönsä jämäkkyyttä ja varmuutta. Saat yrityksellesi vartiointikokonaisuuden, joka hyödyntää uusimpia teknologioita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kysy Lisää

Turvatekniikka

Tarjoamme yrityksellesi erilaisia järjestelmiä, joilla voidaan luoda kokonaisvaltainen tilannekuva turvallisuudesta ja päättää jatkotoimista. Me huolehdimme puolestasi laitteiden toimivuudesta ja niiden käytöstä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kysy Lisää

Etäpalvelut

Etäkäyttöpalveluiden avulla voimme olla aina läsnä sellaisissa paikoissa, joissa jatkuvaa fyysistä läsnäoloa ei tarvita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kysy Lisää

Turvallisuusjohtaminen

Turvallisuusjohtamisen asiantuntijamme voi tehdä esimerkiksi kartoitus- ja kehitystehtäviä. Tämä vapauttaa yrityksesi vastuuhenkilöt keskittymään omaan ydintoimintaansa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Kysy Lisää