Tiedotteet

Tästä voit lukea ajankohtaisia tiedotteita ja uutisia, jotka koskevat Prevent 360:n liiketoimintaa, yhteistyökumppaneita ja turvallisuusalan kehitystä.

AVARN Securitylle uusi johtoryhmä

AVARN Securityn ja Prevent 360 Turvallisuuspalvelujen yhdistymiselle vahvistus

Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi AVARN Securityn ja Prevent 360 Turvallisuuspalvelujen yhdistymisen

Prevent 360 aamiaistilaisuudet

Järjestämme asiakkaillemme aamiaistilaisuuksia seuraavin päivämäärin: Helsinki 18.4, Jyväskylä 24.4, Tampere 25.4, Turku 26.4, Oulu 27.4

Lue tiedote
123

Ota meihin yhteyttä

Kun haluat tietää lisää yrityksestämme ja turvallisuusalan kehityksestä, ota yhteyttä.

Yrityksessämme työskentelee monia turvallisuusalan näkemyksellisiä asiantuntijoita.

Sähköposti: viestinta@prevent360.fi ja asiakaspalvelu: 0104436110.

Asiakastoimialat

Sen sijaan, että keskittyisimme vain muutamaan toimialaan, palvelemme asiakkaita laidasta laitaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme rakentamaan jokaisella asiakkaalle juuri hänelle sopivimman kokonaisuuden keräämämme monipuolisen kokemuksen pohjalta.

Lue lisää

Prevent 360 yrityksenä

Prevent 360 syntyi vuodenvaihteessa, kun Intera Partnersin hallinnoimat rahastot ostivat ISS Security Oy:n tukeakseen yrityksen kehitystä turvallisuusalan edelläkävijäksi. Rakennamme palvelu- ja ratkaisuvalikoimastamme tehokkaan kokonaisturvallisuusratkaisun liiketoimintasi häiriöttömyyden varmistamiseksi.

Lue lisää

TURVALLISUUSPALVELUJA JOKAISEEN TARPEESEEN

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi turvallisuuteen ja liiketoiminnan turvaamiseen liittyvät palvelut ja ratkaisut. Prevent 360 on kotimainen toimija, joka tarjoaa saumattomana ja kustannustehokkaana kokonaisuutena turvatarpeeseen liittyvän konsultoinnin ja strategian, turvatekniikan ja digitaaliset palvelut – sekä tietenkin vartijat kaikkiin tilanteisiin ja tapahtumiin.

Vartiointipalvelut

Vartijan työssä korostuu turvallisuuden lisäksi myös asiakaspalvelu. Hyvä vartija viestii ympäristöönsä jämäkkyyttä ja varmuutta. Saat yrityksellesi vartiointikokonaisuuden, joka hyödyntää uusimpia teknologioita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Turvatekniikka

Tarjoamme yrityksellesi erilaisia järjestelmiä, joilla voidaan luoda kokonaisvaltainen tilannekuva turvallisuudesta ja päättää jatkotoimista. Me huolehdimme puolestasi laitteiden toimivuudesta ja niiden käytöstä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Etäpalvelut

Etäkäyttöpalveluiden avulla voimme olla aina läsnä sellaisissa paikoissa, joissa jatkuvaa fyysistä läsnäoloa ei tarvita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Turvallisuusjohtaminen

Turvallisuusjohtamisen asiantuntijamme voi tehdä esimerkiksi kartoitus- ja kehitystehtäviä. Tämä vapauttaa yrityksesi vastuuhenkilöt keskittymään omaan ydintoimintaansa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ