Tilannekuvapalvelu

Tilannekuva on reaaliaikainen riskienhallinnan työkalu, jonka avulla asiakas saa yhdellä silmäyksellä kokonaiskuvan yhden tai useamman toimipaikkansa turvallisuustilanteesta.

Tilannekuva Dashboard on mobiilisovellus, joka on tarkoitettu käytettäväksi puhelimella tai tabletilla. Dashboard-sovelluksen avulla turvallisuudesta vastaavat henkilöt pystyvät seuraamaan kohteen hälytystilannetta ja suoritettuja toimenpiteitä reaaliajassa sekä ennakoimaan tulevia tilanteita. Hälytystiedot sekä vartijan suorittamat toimenpiteet tulevat Dashboardiin suoraan Prevent 360 Turvallisuuspalveluiden hälytysvalvonnan ja vartioinnin toiminnanohjausjärjestelmistä.

Dashboardin standard-palvelussa on 3 näkymää:

1) hälytystilanne = tilannekuva

2) hälytystiedot

3) vartijan tekemien toimenpiteiden sekä hälytysten lokitiedot

Lisäksi premium-lisenssin käyttäjille on 4) näkymä kohteen hälytysennusteesta

 

Hälytystilanne on palvelun etusivu, jossa on hälytystapahtumien lukumäärä kohteessa valittuna ajanjaksona ja ennuste hälytystapahtumien lukumäärästä samana ajanjaksona. Seuraavassa vaiheessa tähän näkymään tulee myös kohteen kokonaisriskitasomittari (edellyttää kohteen riskikartoituksen tekemistä ja riskitason määrittely Tilannekuva-palveluun).

Hälytystiedot on hälytyshistorianäkymä, jossa on hälytysten kehitys valittuna ajanjaksona verrattuna kohteen hälytysennusteeseen samana ajanjaksona. Lisäksi näkymässä on hälytykset hälytystyypeittäin, josta pääseen pureutumaan hälytystyyppien lokitietoihin.

Lokitiedot-näkymässä ovat yksityiskohtaiset tiedot hälytyksistä Prevent 360 Turvallisuuspalveluiden hälytysvalvontajärjestelmästä sekä vartijan toimenpiteet, jotka on kirjattu vartionnin toiminnanohjausjärjestelmään.

Hälytysennuste luodaan kohteen hälytyshistoriasta kertyvän ison tietomassan perusteella nykyaikaisia tilastollisia menetelmiä käyttäen tulevalle ajanjaksolle. Hälytysennuste kertoo 95%:n luottamusvälillä päiväkohtaisen hälytysten minimi- ja maksimimäärän kohteessa. Hälytysennuste on saatavilla premium-palvelussa. Käyttäjä voi itse aktivoida premium-näkymän Dashboard-sovelluksessa, jolloin käyttäjä sitoutuu premium-palveluveloitukseen.

Ota meihin yhteyttä

Täytämme yrityksesi tarpeet ja räätälöimme palvelumme toiveidesi mukaisesti. Kun yrityksesi turvallisuustaso kaipaa kohennusta, ota meihin yhteyttä: myynti@prevent360.fi ja asiakaspalvelu 010 443 6110.

Asiakastoimialat

Sen sijaan, että keskittyisimme vain muutamaan toimialaan, palvelemme asiakkaita laidasta laitaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme rakentamaan jokaisella asiakkaalle juuri hänelle sopivimman kokonaisuuden keräämämme monipuolisen kokemuksen pohjalta.

Lue lisää

Prevent 360 yrityksenä

Prevent 360 syntyi vuodenvaihteessa, kun Intera Partnersin hallinnoimat rahastot ostivat ISS Security Oy:n tukeakseen yrityksen kehitystä turvallisuusalan edelläkävijäksi. Rakennamme palvelu- ja ratkaisuvalikoimastamme tehokkaan kokonaisturvallisuusratkaisun liiketoimintasi häiriöttömyyden varmistamiseksi.

Lue lisää

TURVALLISUUSPALVELUJA JOKAISEEN TARPEESEEN

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi turvallisuuteen ja liiketoiminnan turvaamiseen liittyvät palvelut ja ratkaisut. Prevent 360 on kotimainen toimija, joka tarjoaa saumattomana ja kustannustehokkaana kokonaisuutena turvatarpeeseen liittyvän konsultoinnin ja strategian, turvatekniikan ja digitaaliset palvelut – sekä tietenkin vartijat kaikkiin tilanteisiin ja tapahtumiin.

Vartiointipalvelut

Vartijan työssä korostuu turvallisuuden lisäksi myös asiakaspalvelu. Hyvä vartija viestii ympäristöönsä jämäkkyyttä ja varmuutta. Saat yrityksellesi vartiointikokonaisuuden, joka hyödyntää uusimpia teknologioita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Turvatekniikka

Tarjoamme yrityksellesi erilaisia järjestelmiä, joilla voidaan luoda kokonaisvaltainen tilannekuva turvallisuudesta ja päättää jatkotoimista. Me huolehdimme puolestasi laitteiden toimivuudesta ja niiden käytöstä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Etäpalvelut

Etäkäyttöpalveluiden avulla voimme olla aina läsnä sellaisissa paikoissa, joissa jatkuvaa fyysistä läsnäoloa ei tarvita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Turvallisuusjohtaminen

Turvallisuusjohtamisen asiantuntijamme voi tehdä esimerkiksi kartoitus- ja kehitystehtäviä. Tämä vapauttaa yrityksesi vastuuhenkilöt keskittymään omaan ydintoimintaansa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ