Turvallisuusjohtaminen

Kaivamme riskit esiin ja tarjoamme ratkaisut

”Vielä 1990-luvulla yleisin uhka oli murtovaras. Nykyään rikolliset kalastavat verkossa tietoja, murtautuvat älypuhelimiin ja tietokoneisiin ja vakoilevat yrityksiä. Enää he eivät välttämättä ole tavoittelemassa valmiita tuotteita vaan tietoa, jonka avulla tuotteita pystytään tekemään.

Maailma siis muuttuu ja uhat muuttuvat, niinpä turvallisuusalan on mentävä vauhdilla eteenpäin. Yrityksemme ei pelkästään tarjoa turvallisuuspalveluja vaan kehittää niitä.

Yrityksemme asiakkaat ovat hyvissä käsissä, joten he pystyvät keskittymään omaan ydintoimintaansa. Teemme perusteellisen alkukartoituksen ja kaivamme esiin asiakasta uhkaavat riskit. Sen jälkeen tarjoamme ratkaisut riskien ennaltaehkäisyyn ja jopa estämiseen.”

Jussi Kriikku, turvallisuusjohtaja

 

Monipuoliset asiantuntijamme

Riskienhallinnan ja turvallisuuspalveluiden asiantuntijamme auttavat ratkaisemaan niin pienet kuin isotkin ongelmat. Turva- ja kiinteistöpalveluiden eri osa-alueet ovat hallussamme.

Turvakartoitus ja suunnittelu
Turvakartoituksen avulla selvitämme asiakkaidemme turvatarpeet. Aloitamme asiakkaan nykytilanteesta, ja sen jälkeen yhdessä määritämme ja rakennamme halutun turvallisuustason.

Asiantuntijat
Asiakkaamme voivat rauhassa keskittyä liiketoimintansa kehittämiseen, sillä asiantuntijamme tarjoavat kattavaa ja syvällistä turvallisuusasioiden osaamista.
Asiantuntijamme varmistavat, että asiakkaidemme toiminta on myös turvallisuuteen liittyvien lakien ja säädöksien mukaista. He suunnittelevat ja toteuttavat tarvittavat muutokset.

Turvallisuuspäällikkö
Turvallisuuspäällikkö tuo ammattitaitonsa mukanaan yritykseen ja varmistaa asiakkaan turvallisuuden ja liiketoiminnan häiriöttömyyden. Hän vapauttaa yrityksen muut vastuuhenkilöt keskittymään omaan ydintoimintaansa.

Riskianalyysit, tapahtumat ja koulutukset
Teemme riskianalyysit, pelastus-, evakuointi- ja kriisitilannesuunnitelmat, järjestämme turvallisuuskoulutukset (palo, uhat, ensiapu), suunnittelemme tapahtumien turvallisuusjärjestelyt, tuemme kriisijohtamista sekä suojaamme saattueet.

Ota meihin yhteyttä

Täytämme yrityksesi tarpeet ja räätälöimme palvelumme toiveidesi mukaisesti. Kun yrityksesi turvallisuustaso kaipaa kohennusta, ota meihin yhteyttä: myynti@prevent360.fi ja asiakaspalvelu 010 443 6110.

Asiakastoimialat

Sen sijaan, että keskittyisimme vain muutamaan toimialaan, palvelemme asiakkaita laidasta laitaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme rakentamaan jokaisella asiakkaalle juuri hänelle sopivimman kokonaisuuden keräämämme monipuolisen kokemuksen pohjalta.

Lue lisää

Prevent 360 yrityksenä

Prevent 360 syntyi vuodenvaihteessa, kun Intera Partnersin hallinnoimat rahastot ostivat ISS Security Oy:n tukeakseen yrityksen kehitystä turvallisuusalan edelläkävijäksi. Rakennamme palvelu- ja ratkaisuvalikoimastamme tehokkaan kokonaisturvallisuusratkaisun liiketoimintasi häiriöttömyyden varmistamiseksi.

Lue lisää

TURVALLISUUSPALVELUJA JOKAISEEN TARPEESEEN

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi turvallisuuteen ja liiketoiminnan turvaamiseen liittyvät palvelut ja ratkaisut. Prevent 360 on kotimainen toimija, joka tarjoaa saumattomana ja kustannustehokkaana kokonaisuutena turvatarpeeseen liittyvän konsultoinnin ja strategian, turvatekniikan ja digitaaliset palvelut – sekä tietenkin vartijat kaikkiin tilanteisiin ja tapahtumiin.

Vartiointipalvelut

Vartijan työssä korostuu turvallisuuden lisäksi myös asiakaspalvelu. Hyvä vartija viestii ympäristöönsä jämäkkyyttä ja varmuutta. Saat yrityksellesi vartiointikokonaisuuden, joka hyödyntää uusimpia teknologioita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Turvatekniikka

Tarjoamme yrityksellesi erilaisia järjestelmiä, joilla voidaan luoda kokonaisvaltainen tilannekuva turvallisuudesta ja päättää jatkotoimista. Me huolehdimme puolestasi laitteiden toimivuudesta ja niiden käytöstä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Etäpalvelut

Etäkäyttöpalveluiden avulla voimme olla aina läsnä sellaisissa paikoissa, joissa jatkuvaa fyysistä läsnäoloa ei tarvita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Turvallisuusjohtaminen

Turvallisuusjohtamisen asiantuntijamme voi tehdä esimerkiksi kartoitus- ja kehitystehtäviä. Tämä vapauttaa yrityksesi vastuuhenkilöt keskittymään omaan ydintoimintaansa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ