Turvallisuustekniikka

Keinoälyä ja palvelua ihmiseltä ihmiselle

”Turvallisuusala digitalisoituu huimaa vauhtia, ja nykyään puhutaan paljon it- ja kyberturvallisuudesta. Meillä on töissä osaavia ihmisiä ja koulutamme heitä jatkuvasti. Työskentelemme luotettavien laitetoimittajien kanssa.

Perinteiset avaimet ja jopa kulkutunnisteet ovat tulevaisuudessa jäämässä pois. Niiden tilalle on tulossa uudenlaisia ratkaisuja, kuten mobiilisovelluksia. Myös kameravalvonta lisääntyy ja monipuolistuu.

Keinoäly ei väsy. Se pystyy katsomaan ihmistä enemmän kameran kuvia ja käsittelemään suurempia tietovirtoja. Keinoälylle opetetaan koko ajan uusia asioita, ja vain asiakkaan tarpeet ovat sen toiminnan rajana.

Perusasiat kuitenkin säilyvät, vaikka tekniikka kehittyy ja ihmisen rooli valvonnassa vähenee. Turvallisuusala on asiakaspalvelua – työtä ihmiseltä ihmiselle. Tapaamme jatkossakin asiakkaitamme, käymme keskusteluja ja saamme palautetta. Parasta tässä työssä on, kun pystymme asiakkaan kanssa ratkaisemaan ongelmia ja haasteita. Siitä tulee hyvä mieli.”

Pasi Kataja, liiketoimintapäällikkö

 

Turvallisuustekniikka ajan tasalla

Pystymme integroimaan kaiken turvallisuustekniikkamme muihin järjestelmiin. Tarjoamme myös asennus-, huolto- ja ylläpitopalveluita kaikkialla Suomessa.
Turvallispalvelun asiantuntijamme tuntevat alan lainsäädännön ja ymmärtävät asiakkaiden toiminnan luottamuksellisuuden.

Kameravalvonta
Lisäämme asiakkaidemme turvallisuutta myös kameravalvonnan avulla. Kameroiden ja liiketunnistimien ansiosta tartumme tilanteisiin jo ennen kuin vahinkoa on tapahtunut.
Meillä on vahva osaaminen kameravalvontajärjestelmien tiedonsiirto- ja tallennustekniikoista. Yhdistämme tietomme ja taitomme vahvoihin verkko- ja valvomopalveluihin ja pystymme toteuttamaan turvallisuuskokonaisuuksia joustavasti.

Kulunvalvontajärjestelmät
Kulunvalvonta estää asiaankuulumattomien pääsyn yrityksen tiloihin ja samalla sujuvoittaa henkilöstön liikkumista. Kulunvalvonta on mahdollista integroida myös muihin kiinteistöjärjestelmiin.

Paloilmoitinjärjestelmä
Paloilmoitinjärjestelmä hankitaan useimmiten viranomaisen tai vakuutusyhtiön vaatimuksesta. Meidänkin mielestämme siihen kannattaa satsata, koska se on yksi tärkeimmistä liiketoiminnan turvaajista. Tarjoamme kattavat paloilmoitinjärjestelmien suunnittelu-, asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelut.
Paloilmoittimilla täytyy olla myös kunnossapito-ohjelma, jonka avulla pidämme huolta laitteen toimivuudesta. Palopuolen lakisääteisen koulutuksen saaneet asentajamme tekevät vuosihuollot sovitun aikataulun mukaisesti. Raportoimme tehdyistä töistä ja korjauksista.

Rikosilmoitinjärjestelmät
Valvomme rakennuksia ja alueita myös rikosilmoitinjärjestelmien eli erilaisten ilmaisimien avulla. Ohjaamme ilkivallasta tai murtautumisesta aiheutuneen hälytyksen vartioillemme, hätäkeskukselle tai järjestelmän käyttäjälle.

Huoltopalvelut ja kehittäminen
Tarkastushuoltomme varmistaa turvallisuusjärjestelmien häiriöttömän toiminnan ja ennaltaehkäisee laitevikoja. Raportoimme laitteiden kunnosta.
Koska haluamme pitää turvallisuusratkaisut ajan tasalla ja asiakkaan tarpeita vastaavina, laadimme myös ehdotukset järjestelmien kehittämisestä.

Ota meihin yhteyttä

Täytämme yrityksesi tarpeet ja räätälöimme palvelumme toiveidesi mukaisesti. Kun yrityksesi turvallisuustaso kaipaa kohennusta, ota meihin yhteyttä: myynti@prevent360.fi ja asiakaspalvelu 010 443 6110.

Asiakastoimialat

Sen sijaan, että keskittyisimme vain muutamaan toimialaan, palvelemme asiakkaita laidasta laitaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme rakentamaan jokaisella asiakkaalle juuri hänelle sopivimman kokonaisuuden keräämämme monipuolisen kokemuksen pohjalta.

Lue lisää

Prevent 360 yrityksenä

Prevent 360 syntyi vuodenvaihteessa, kun Intera Partnersin hallinnoimat rahastot ostivat ISS Security Oy:n tukeakseen yrityksen kehitystä turvallisuusalan edelläkävijäksi. Rakennamme palvelu- ja ratkaisuvalikoimastamme tehokkaan kokonaisturvallisuusratkaisun liiketoimintasi häiriöttömyyden varmistamiseksi.

Lue lisää

TURVALLISUUSPALVELUJA JOKAISEEN TARPEESEEN

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi turvallisuuteen ja liiketoiminnan turvaamiseen liittyvät palvelut ja ratkaisut. Prevent 360 on kotimainen toimija, joka tarjoaa saumattomana ja kustannustehokkaana kokonaisuutena turvatarpeeseen liittyvän konsultoinnin ja strategian, turvatekniikan ja digitaaliset palvelut – sekä tietenkin vartijat kaikkiin tilanteisiin ja tapahtumiin.

Vartiointipalvelut

Vartijan työssä korostuu turvallisuuden lisäksi myös asiakaspalvelu. Hyvä vartija viestii ympäristöönsä jämäkkyyttä ja varmuutta. Saat yrityksellesi vartiointikokonaisuuden, joka hyödyntää uusimpia teknologioita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Turvatekniikka

Tarjoamme yrityksellesi erilaisia järjestelmiä, joilla voidaan luoda kokonaisvaltainen tilannekuva turvallisuudesta ja päättää jatkotoimista. Me huolehdimme puolestasi laitteiden toimivuudesta ja niiden käytöstä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Etäpalvelut

Etäkäyttöpalveluiden avulla voimme olla aina läsnä sellaisissa paikoissa, joissa jatkuvaa fyysistä läsnäoloa ei tarvita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Turvallisuusjohtaminen

Turvallisuusjohtamisen asiantuntijamme voi tehdä esimerkiksi kartoitus- ja kehitystehtäviä. Tämä vapauttaa yrityksesi vastuuhenkilöt keskittymään omaan ydintoimintaansa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ