Turvaverkkopalvelut

Prevent 360 Turvaverkko takaa luotettavat tiedonsiirtopalvelut moderneihin turvallisuusalan ratkaisuihin. Palveluoperaattorina valvomme ja hallinnoimme aidosti omaa Turvaverkkoamme ja vastaamme sen luotettavasta toiminnasta. Koko tuotantoketju asennuksesta ja ylläpidosta hälytyskeskuspäivystäjiin sekä korjaushuoltoon on meidän omissa käsissämme.

Prevent 360 ipHSJ siirtää palo- ja rikosilmoitinhälytykset hätäkeskuksiin nopeasti ja varmasti. Palvelu on aina kahdennettu ja hälytyksensiirron käytettävyyttä valvotaan jatkuvasti. Hälytyksensiirtojärjestelmällä on EN50136-1:2012 DP4 ja EN54-21 -hyväksynnät.

Prevent 360 Lite-R -hälytyksensiirtopalvelu on langaton ja tehokas tapa siirtää hälytyksiä vartiointiliikkeiden hälytyskeskuksiin. Palvelu korvaa vanhat puhelinlinjoja käyttävät robottipuhelimet ja säästää asiakkaan puhelinkuluja.

Prevent 360 ipHSJ -palvelun pääyhteytenä toimivaa Prevent 360 Turvaverkon laajakaistayhteyttä voidaan hyödyntää lukuisissa etäpalveluissamme. Myös kiinteistön muut toimijat voivat hyödyntää Turvaverkkoa omissa palveluissaan.

  • Hälytyksensiirto– ja etäyhteyspalvelut kaikille kiinteistön järjestelmille
  • Kuvavalvontayhteydet Prevent 360 -hälytyskeskukseen
  • Kaikki yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla (myös tiedonsiirtokulut)
  • Viranomaisvaatimusten mukainen ilmoituspalvelu paloilmoittimien yhteysvioista

Oma luotettava operaattori

Lisätietoja: turvalinkki@prevent360.fi 
010 443 6120 arkisin klo 8-16

Suojaa turvalaitteidesi tietoliikenne helposti

Täytämme yrityksesi tarpeet ja räätälöimme palvelumme toiveidesi mukaisesti.
Kun yrityksesi turvallisuustaso kaipaa kohennusta, ota meihin yhteyttä:
myynti@prevent360.fi tai asiakaspalvelu 010 443 6110

Asiakastoimialat

Sen sijaan, että keskittyisimme vain muutamaan toimialaan, palvelemme asiakkaita laidasta laitaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme rakentamaan jokaisella asiakkaalle juuri hänelle sopivimman kokonaisuuden keräämämme monipuolisen kokemuksen pohjalta.

Lue lisää

Prevent 360 yrityksenä

Prevent 360 syntyi vuodenvaihteessa, kun Intera Partnersin hallinnoimat rahastot ostivat ISS Security Oy:n tukeakseen yrityksen kehitystä turvallisuusalan edelläkävijäksi. Rakennamme palvelu- ja ratkaisuvalikoimastamme tehokkaan kokonaisturvallisuusratkaisun liiketoimintasi häiriöttömyyden varmistamiseksi.

Lue lisää

TURVALLISUUSPALVELUJA JOKAISEEN TARPEESEEN

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi turvallisuuteen ja liiketoiminnan turvaamiseen liittyvät palvelut ja ratkaisut. Prevent 360 on kotimainen toimija, joka tarjoaa saumattomana ja kustannustehokkaana kokonaisuutena turvatarpeeseen liittyvän konsultoinnin ja strategian, turvatekniikan ja digitaaliset palvelut – sekä tietenkin vartijat kaikkiin tilanteisiin ja tapahtumiin.

Vartiointipalvelut

Vartijan työssä korostuu turvallisuuden lisäksi myös asiakaspalvelu. Hyvä vartija viestii ympäristöönsä jämäkkyyttä ja varmuutta. Saat yrityksellesi vartiointikokonaisuuden, joka hyödyntää uusimpia teknologioita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Turvatekniikka

Tarjoamme yrityksellesi erilaisia järjestelmiä, joilla voidaan luoda kokonaisvaltainen tilannekuva turvallisuudesta ja päättää jatkotoimista. Me huolehdimme puolestasi laitteiden toimivuudesta ja niiden käytöstä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Etäpalvelut

Etäkäyttöpalveluiden avulla voimme olla aina läsnä sellaisissa paikoissa, joissa jatkuvaa fyysistä läsnäoloa ei tarvita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Turvallisuusjohtaminen

Turvallisuusjohtamisen asiantuntijamme voi tehdä esimerkiksi kartoitus- ja kehitystehtäviä. Tämä vapauttaa yrityksesi vastuuhenkilöt keskittymään omaan ydintoimintaansa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ