Yhteiskuntavastuu

Näin toimimme joka päivä

Luottamus: Arvostamme asiakkaitamme ja toisiamme. Olemme turvallisuuden monipuolisia osaajia, ja ammattitaitomme on meille kunnia-asia. Sanaamme voi luottaa.

Kotimaisuus ja vastuullisuus: Turvaamme asiakkaidemme liiketoiminnan häiriöttömyyden pitämällä langat omissa turvallisissa käsissämme. Kotimaisessa omistuksessa olevana yrityksenä maksamme kaikki veromme ja muut lakisääteiset maksut Suomeen. Kannamme yhteiskunnassamme oman kortemme kekoon myös luomalla työpaikkoja.

Ekologisuus: Pyrimme kaikissa turvallisuusratkaisuissamme rasittamaan ympäristöä mahdollisimman vähän. Uusien digitaalisten mahdollisuuksien hyödyntäminen tarkoittaa vähemmän vartiointiajoja ja vähemmän hiilidioksidipäästöjä.

Ota meihin yhteyttä

Kun haluat tietää lisää yrityksestämme ja turvallisuusalan kehityksestä, ota yhteyttä.

Yrityksessämme työskentelee monia turvallisuusalan näkemyksellisiä asiantuntijoita.

Sähköposti: viestinta@prevent360.fi ja asiakaspalvelu 010 443 6110.

Asiakastoimialat

Sen sijaan, että keskittyisimme vain muutamaan toimialaan, palvelemme asiakkaita laidasta laitaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme rakentamaan jokaisella asiakkaalle juuri hänelle sopivimman kokonaisuuden keräämämme monipuolisen kokemuksen pohjalta.

LUE LISÄÄ

Prevent 360 yrityksenä

Prevent 360 syntyi vuodenvaihteessa, kun Intera Partnersin hallinnoimat rahastot ostivat ISS Security Oy:n tukeakseen yrityksen kehitystä turvallisuusalan edelläkävijäksi. Rakennamme palvelu- ja ratkaisuvalikoimastamme tehokkaan kokonaisturvallisuusratkaisun liiketoimintasi häiriöttömyyden varmistamiseksi.

LUE LISÄÄ

TURVALLISUUSPALVELUJA JOKAISEEN TARPEESEEN

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi turvallisuuteen ja liiketoiminnan turvaamiseen liittyvät palvelut ja ratkaisut. Prevent 360 on kotimainen toimija, joka tarjoaa saumattomana ja kustannustehokkaana kokonaisuutena turvatarpeeseen liittyvän konsultoinnin ja strategian, turvatekniikan ja digitaaliset palvelut – sekä tietenkin vartijat kaikkiin tilanteisiin ja tapahtumiin.

Vartiointipalvelut

Vartijan työssä korostuu turvallisuuden lisäksi myös asiakaspalvelu. Hyvä vartija viestii ympäristöönsä jämäkkyyttä ja varmuutta. Saat yrityksellesi vartiointikokonaisuuden, joka hyödyntää uusimpia teknologioita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Turvatekniikka

Tarjoamme yrityksellesi erilaisia järjestelmiä, joilla voidaan luoda kokonaisvaltainen tilannekuva turvallisuudesta ja päättää jatkotoimista. Me huolehdimme puolestasi laitteiden toimivuudesta ja niiden käytöstä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Etäpalvelut

Etäkäyttöpalveluiden avulla voimme olla aina läsnä sellaisissa paikoissa, joissa jatkuvaa fyysistä läsnäoloa ei tarvita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Turvallisuusjohtaminen

Turvallisuusjohtamisen asiantuntijamme voi tehdä esimerkiksi kartoitus- ja kehitystehtäviä. Tämä vapauttaa yrityksesi vastuuhenkilöt keskittymään omaan ydintoimintaansa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ