Prevent 360

Turvallisuus on meille kutsumustehtävä

Maailmamme kansainvälistyy ja kaupungistuu kovalla vauhdilla. Samalla elämme aiempaa haavoittuvammassa yhteiskunnassa. Ihmiset ja yritykset toimivat verkossa, ja asioiden pitää hoitua reaaliaikaisesti ja nopeasti. Asiakkaamme tarvitsevat meitä, jotta pystyvät toimimaan ja tekemään asioita ilman häiriöitä ja yllätyksiä.

Hallitsemme turvallisuuden osa-alueet ja tarjoamme asiakkaillemme palvelut kokonaisvaltaisesti: vartioinnin, tekniikan, etäpalvelut ja verkkoratkaisut. Oma turvaverkkomme takaa, etteivät asiakkaidemme turvallisuustiedot joudu vääriin käsiin.

Emme ole vahingonpaikkaaja, vaan päämäärämme on, ettei vahinkoja tapahtuisi ollenkaan.

Teemme työtämme intohimolla. Ammattitaitomme on meille kunnia-asia, ja olemme aina valmiit ottamaan uusia haasteita vastaan. Kehitämme toimintaamme koko ajan ja olemme kasvuhakuinen yritys.

 

Toimimme ympäri Suomen

Toimimme joka puolella Suomea, ja toimipisteemme on 14 paikkakunnalla. Meitä on kaikkiaan 1500 ja keski-ikämme on 30 vuotta. Naisia meistä on 27 % ja miehiä 73 %.

Täysin kotimainen

Prevent 360 on kotimainen ja suomalaisessa omistuksessa oleva turvallisuusalan yritys. Prevent 360 syntyi vuoden 2017 alussa, kun Intera Partnersin hallinnoimat rahastot ostivat ISS Security Oy:n. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 67 miljoonaa euroa.

Ota meihin yhteyttä

Täytämme yrityksesi turvallisuustarpeet ja räätälöimme vartiointipalvelumme toiveidesi mukaisesti. Kun yrityksesi turvallisuustaso kaipaa kohennusta, ota meihin yhteyttä:
myynti@prevent360.fi ja asiakaspalvelu 010 443 6110.

Asiakastoimialat

Sen sijaan, että keskittyisimme vain muutamaan toimialaan, palvelemme asiakkaita laidasta laitaan. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme rakentamaan jokaisella asiakkaalle juuri hänelle sopivimman kokonaisuuden keräämämme monipuolisen kokemuksen pohjalta.

LUE LISÄÄ

Prevent 360 yrityksenä

Prevent 360 syntyi vuodenvaihteessa, kun Intera Partnersin hallinnoimat rahastot ostivat ISS Security Oy:n tukeakseen yrityksen kehitystä turvallisuusalan edelläkävijäksi. Rakennamme palvelu- ja ratkaisuvalikoimastamme tehokkaan kokonaisturvallisuusratkaisun liiketoimintasi häiriöttömyyden varmistamiseksi.

LUE LISÄÄ

TURVALLISUUSPALVELUJA JOKAISEEN TARPEESEEN

Saat meiltä kaikki tarvitsemasi turvallisuuteen ja liiketoiminnan turvaamiseen liittyvät palvelut ja ratkaisut. Prevent 360 on kotimainen toimija, joka tarjoaa saumattomana ja kustannustehokkaana kokonaisuutena turvatarpeeseen liittyvän konsultoinnin ja strategian, turvatekniikan ja digitaaliset palvelut – sekä tietenkin vartijat kaikkiin tilanteisiin ja tapahtumiin.

Vartiointipalvelut

Vartijan työssä korostuu turvallisuuden lisäksi myös asiakaspalvelu. Hyvä vartija viestii ympäristöönsä jämäkkyyttä ja varmuutta. Saat yrityksellesi vartiointikokonaisuuden, joka hyödyntää uusimpia teknologioita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Turvatekniikka

Tarjoamme yrityksellesi erilaisia järjestelmiä, joilla voidaan luoda kokonaisvaltainen tilannekuva turvallisuudesta ja päättää jatkotoimista. Me huolehdimme puolestasi laitteiden toimivuudesta ja niiden käytöstä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Etäpalvelut

Etäkäyttöpalveluiden avulla voimme olla aina läsnä sellaisissa paikoissa, joissa jatkuvaa fyysistä läsnäoloa ei tarvita.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ

Turvallisuusjohtaminen

Turvallisuusjohtamisen asiantuntijamme voi tehdä esimerkiksi kartoitus- ja kehitystehtäviä. Tämä vapauttaa yrityksesi vastuuhenkilöt keskittymään omaan ydintoimintaansa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! LUE LISÄÄ